Expositie Rimpelingen in verf
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
178
post-template-default,single,single-post,postid-178,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Expositie Rimpelingen in verf

Dorine de Soet is al sinds jaar en dag geboeid en geïmponeerd door de schoonheid van de IJssel.De loop van de rivier, de vegetatie, de stille beweging van het water, de rimpelingen,  heeft ze veelvuldig aan het doek toevertrouwd. Op verschillend manieren, acryl op doek gecombineerd met gips en papier, of ander collage-materiaal.In verschillende formaten, van 40 x 50 cm tot 120 x 100 cm. Enige jaren geleden exposeerde ze in Almen met de expositie: de IJssel en ik. Met de prachtige rivier als basis,  schildert ze ook veel van wat er om heen te zien is, de dieren in de weilanden, de vogels in de lucht en de en natuurlijk de IJsselsteden Deventer en Zutphen.
Ze heeft 24 jaar deelgenomen met een kunstenaarscollectief in Deventer, vandaar dat ook Deventer in haar atelier goed vertegenwoordigd is.
Welkom dus op deze Dag van de IJssel in het grote atelier van Dorine de Soet, waar de expositie : Rimpelingen in verf is te zien, naast nog veel ander werk van dezelfde kunstenaar.

Meer informatie

Je kunt het atelier van Dorine de Soet de hele zaterdag bezoeken aan de Spittaalstraat 557201 EC Zutphen. Bekijk haar werk ook via haar website.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie