De Vogelkijkhut Rammelerwaard
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
239
post-template-default,single,single-post,postid-239,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

De Vogelkijkhut Rammelerwaard

De Vogelwerkgroep Zutphen en omstreken wil graag een bijdrage leveren aan de Dag van de IJssel op zaterdag 28 september. Een aantal mensen van de VWG zal die dag met een telescoop in de vogelkijkhut in de Rammelwaard staan. Ook zijn er verrekijkers aanwezig. Belangstellenden kunnen tussen 9 en 13 uur naar de hut komen om te kijken naar de vogels en uitleg te krijgen van ervaren vogelaars. 

Meer informatie

De hut is bereikbaar per fiets op lopend over de Rammelwaardsdijk (vanuit Zutphen De Hoven: Vliegendijk, IJsselstraat, Gelders Hoofd). Kijk voor meer informatie op de website van De Vogelkijkhut.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie