beleef de ijssel
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
19
post-template-default,single,single-post,postid-19,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ganzendiep

beleef de ijssel

Cultureel, landschappelijk en ecologisch is de IJsselvallei met zijn Hanzesteden en uitgebreide natuurgebieden een uniek gebied. We merken steeds opnieuw dat de IJssel voor veel mensen belangrijk is. Daarom willen we samen met bewoners, bezoekers en gebruikers van de rivier de IJssel ‘vieren’ met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien.

2 Reactie's
 • B.van Veelen Menkveld
  Geplaatst op 17:05h, 07 augustus Beantwoorden

  ,t gansey ligt ook aan de ijssel in cortenoeber..mijn geboorteplek en ben er groot geworden. Als kind was er geen weg daar naar toe moesten we met de roeiboot naar de overkant gebracht worden. Jaren later is de weg naar het gansey ontstaan. .

 • J.H Alebregtse
  Geplaatst op 14:22h, 25 augustus Beantwoorden

  Wij gaan deze datums de IJssel ook beleven als Kano en Kayak liefhebbers het jaarlijkse Veluwerally evenement bij te wonen.

  Prachtig evenement met zijn vele vrijwilligers die deze kano tour in elkaar zetten, met daarmee deze tak van (schone) recreatie tot een heerlijk weekend maken

Geef een reactie