Schets | Van Deventer naar Wijhe is langer dan 37 meter
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
217
post-template-default,single,single-post,postid-217,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Schets | Van Deventer naar Wijhe is langer dan 37 meter

Stap in de boot en kijk mee over de schouder van kunstenares Geja Nieuwenhuijs hoe zij met grafietstift haar impressie weergeeft van de uiterwaarden langs de westelijke IJssel-oever.
Door de verfilming ervaar je op een bijna meditatieve manier hoe mensen en dieren in het landschap in een soundscape aan je voorbij glijden. Leun achterover in je stoel en dobber mee in ons roeibootje naar Wijhe. De animatie duurt ongeveer 30 minuten en is een samenwerkingsproject van tekenares Geja Nieuwenhuijs en fotograaf Dik Windhouwer die de digitale reproductie verzorgde.

Meer informatie

Schets | Deventer naar Wijhe is langer dan 37 meter is de hele dag te zien in het Kunstenlab, Havenplein 20 in Deventer. Meer informatie over Dik Windhouwer vind je op zijn website.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie