GEAnnuleerd | Meevaren met Het Ruime SOP
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
166
post-template-default,single,single-post,postid-166,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

GEAnnuleerd | Meevaren met Het Ruime SOP

Mogen we even je aandacht voor dit prachtige project? Het Ruime SOP (Sloep Opknap Project) is een project met deelnemers uit achterstands situaties. Mensen met sociale armoede, vluchtelingen enz, uit Deventer. Met deze doelgroep knappen wij oude sloepen op om arbeidsvaardigheden op te doen, de Nederlandse taal te leren en uit huis weg te komen en sociale vaardigheden op te doen.
Met deze groep hebben wij de eerste sloep reeds in de vaart en bieden wij tochtjes aan om ons project financieel in stand te houden. Dus: vaar je mee? Doe dan ook een vrijwillige duit in het zakje!

Meer informatie

Tijdens de Dag van de IJssel kan iedereen een tochtje maken van 11.00 tot 17.00 uur. Opstappen bij het IJsselhotel aan de overkant van de IJssel in Deventer. En kijk vooral ook even op de website van Het Ruime SOP.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie