MEADOW FEST / F.R.I.S. FESTIVAL / Buddy Challenge
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
173
post-template-default,single,single-post,postid-173,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

MEADOW FEST / F.R.I.S. FESTIVAL / Buddy Challenge

Op zondag 29 september ben je welkom bij het laagdrempelige, gratis toegankelijke festival op Meadow, het Deventer Stadsstrand, voor het gehele gezin. Het programma staat nog niet helemaal vast, maar kijk vooral op de website voor meer informatie. Op dezelfde dag kan je bij Meadow deelnemen aan de Deventer Buddy Challenge. Stel je eens voor, je hebt een actief, leergierig, spelend kind waar je een gezonde, actieve toekomst voor ziet. Maar dan wordt je kind slechtziend, vergeetachtig, beweegt moeilijker en krijgt epileptische aanvallen en belandt zelfs in een rolstoel. Dát is wat de ziekte van Batten doet. Een stille, maar slopende kinderziekte! Op zondag 29 september gaan we iets groots doen in de strijd tegen deze ziekte. Op het Deventer Stadsstrand kun je meedoen aan de Buddy Challenge. In een laagdrempelige festivalsfeer zijn verschillende workouts, challenges en andere sportieve uitdagingen. Doe mee met je vaste sportmaatje, je partner, collega, vader, oma, kind, hond, buurvrouw of wie je maar wilt. Jonge kinderen en mensen met een beperking kunnen op het Helden-parcours laten zien wat ze kunnen. Heel Deventer en omstreken in actie voor de ziekte van Batten.

Meer informatie

Kijk ook even op de website van de Deventer Buddy Challenge.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie