KLiJssels
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
132
post-template-default,single,single-post,postid-132,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
IJsselklei

KLiJssels

Boetseren met IJsselklei in de Ossenwaard. Tijdens de Dag van de IJssel kan je, onder leiding van Carin Terpstra van Salamander Verbeeld, aan de slag met IJsselklei in de Uiterwaarden aan de overzijde van de stadskade in Deventer, naast de spoorbrug. Iedere spontane bezoeker is welkom om een creatieve pauze in te lassen. De activiteit is voor jong en oud. Met een emmertje en schepje ga je klei uit de IJssel scheppen om er je eigen creatie mee te maken. Hoe bijzonder is dat?

Meer informatie

Je bent zaterdag 28 september de hele dag welkom in de uiterwaarden van Deventer aan de overkant van de stadskade naast de spoorbrug. Kijk ook eens op www.salamanderverbeeld.nl voor het werk van Carin Terpstra.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie