IJsselzwemmen
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
106
post-template-default,single,single-post,postid-106,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
IJsselzwemmen

IJsselzwemmen

Wat is een Dag van de IJssel zonder frisse duik in het IJsselwater? Beleef het plezier van zwemmen bij zonsopkomst met ons in de nevengeul van de IJssel. Wij nodigen je uit om dit  speciale moment  mee te maken op zaterdag 28 september. s’morgens om 7.15 uur. We zwemmen een kwartiertje, afhankelijk van de watertemperatuur en drinken daarna iets. Neem zelf je eigen thee/koffie en beker en iets lekkers mee. Voorwaarde om mee te doen: geef je op  via deze link.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden via deze link.

Locatie en tijden

Nevengeul van de IJssel tegenover camping de Worp in Deventer. Verzamelen op de Spoorbrug wandelzijde (zwarte pad), halverwege bij de trap om 7.15 uur.
Van hoe laat tot hoe laat:  van 7.15 uur tot ongeveer 8.30uur 

Tags:
3 Reactie's
 • Anoniem
  Geplaatst op 15:55h, 25 september Beantwoorden

  Dit staat volgens mij haaks op het verbod van RWS en Waterschap om in de Ijssel te zwemmen

  • Monique
   Geplaatst op 07:23h, 27 september Beantwoorden

   Je hebt gelijk: zwemmen in de IJssel mag niet. Maar tegenover de Worp: daar mag het wel, als je maar niet onder de Spoorbrug door zwemt. Kom je meezwemmen morgenochtend?

 • Boudewijn Betzema
  Geplaatst op 06:41h, 27 september Beantwoorden

  Ik wil en ga dit meemaken… als er iets is dat je troost en draagt is het de IJssel wel… met haar water omarmt zij je en koestert je.

Geef een reactie