Film aan de IJssel
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
169
post-template-default,single,single-post,postid-169,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Film aan de IJssel

Op vrijdagavond 27 september is de eerste editie van Film aan de IJssel, een silent openlucht bioscoop bij Meadow op het Deventer Stadsstrand. De film Captain Fantastic draait vlak na zonsondergang. Een groot bioscoopscherm, het fantastisch decor van de IJssel en de mooiste skyline van Nederland, een zwoele nazomeravond, strandstoeltjes, zitzakken, kaarslicht, fakkels, een goede film, koptelefoons, lekkere hapjes en drankjes, fijne mensen. Zomaar wat ingrediënten van nu al een onvergetelijke avond.

Meer informatie

Kijk vooral even op de website van Meadow. Op zondag 29 september hebben ze ook nog een heel speciaal festival. Klik hier om meer de te lezen over het festival.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie