Diverse Kinderactiviteiten
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
142
post-template-default,single,single-post,postid-142,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Diverse kinderactiviteiten

Diverse Kinderactiviteiten

Speciaal voor kinderen organiseert IVN Wijhe in samenwerking met Staatsbosbeheer op de Dag van de IJssel diverse leuke en leerzame activiteiten rondom het infocentrum IJssel Den Nul. We laten uilenballen zien en gaan we pluizen. We spelen vogelmemorie (van vogels uit het gebied) met een prijsvraag. Er is een aquarium waar we waterbeestjes uit de lange kolk in laten zien. Kinderen kunnen zelf op zoek naar kriebelbeestjes in de boomgaard/bloemenwei. Daarnaast zijn er verschillende zoekkaarten waar kinderen de dieren op kunnen determineren. Kortom heel veel leuke activiteiten!

Meer informatie

Tijd: 10:00 tot 15:00 uur

Locatie: Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109 Den Nul

Organisator: IVN Wijhe i.s.m. Staatsbosbeheer

Geen reactie's

Geef een reactie