Contact
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
34
page-template-default,page,page-id-34,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en het programma van de Dag van de IJssel? Meld je dan aan voor de Nieuwsflits. Dan weet jij als eerste wat er (nog meer) te doen is op zaterdag 28 september. Je kunt je hier aanmelden.

Beleef de IJssel

Havenplein 20
7411 ME Deventer
info@beleefdeijssel.nl

Organisatie Dag van de IJssel

De organisatie is handen van Monique van Meel, in opdracht van de IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer en een aantal andere partners. Maar de Dag van de IJssel is nadrukkelijk van alle deelnemers. We hopen dat ook jij kansen en mogelijkheden ziet om iets te organiseren. Je kunt Monique bereiken op 06-41204021 en via info@beleefdeijssel.nl.