Oeverloos | Pontjespoëzie Brummen
We ‘vieren’ de rivier de IJssel met een speciale dag: de Dag van de IJssel. Op deze dag zetten we de rivier in de schijnwerpers om het unieke van de IJssel aan het publiek te laten zien. Kom ook op zaterdag 28 september 2019.
Dag van de IJssel, IJssel, Kunst, Poëzie, Natuur, Cultuur, Gelderland, Overijssel, IJsselbiënnale, Staatsbosbeheer,
181
post-template-default,single,single-post,postid-181,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Oeverloos | Pontjespoëzie Brummen

Eva, oftewel Elly van Agtmaal, is sinds mei 2018 dorpsdichter van de gemeente Brummen. De dorpsdichter wordt waar nodig ondersteund door de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting en heeft als taak de gevoelens van de burger te verwoorden in poëzie, met oog voor wat zich in de dorpen en buurtschappen van de gemeente Brummen afspeelt.

Meer informatie

De dorpsdichter zal vanaf 11.00 uur haar gedichten voordragen op het pontje van Brummen. Haar gedichten zijn te vinden op de website van de Culturele Stichting Brummen. Je vindt de locatie van de veerpont via deze link.

Geen reactie's

Geef een reactie